לןגן

עוגת תפוחים דני - עוגה טבעונית של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 17/09/2017 | 23:15
עוגת תפוחים דני - עוגה טבעונית של סבתא לאה

תקציר המתכון: יאמיזזז עוגה בחושה פשוטה וטעימה שתשאיר טעם לעוד, בלי הקפצות, רק מערבבים ולתנור קלי קלות.

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מראש תנור ל-180 מעלות

  2. בקערה גדולה שמים את הקמח, סודה לשתייה, קינמון, סוכר, סוכר וניל ומערבבים היטב

  3. מוסיפים מים, תמצית וניל, שמן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה

  4. מוסיפים את החומץ ומערבבים עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה

  5. מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים היטב

  6. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת היטב

  7. מפזרים את הסוכר והקינמון בשכבה דקה

  8. מכניסים לאפייה של 35 דקות או עד שהעוגה מזהיבה והקיסם יוצא יבש

  9. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה