לןגן

לביבות ירק לקטנטנים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 17/09/2017 | 18:45
לביבות ירק לקטנטנים של סבתא לאה

תקציר המתכון: לביבות ירק טעימות, בריאות, קלות להכנה, והכי כייף לראות את הקטנטנים טורפים אחת אחרי השנייה ומתחסלות ברגע.

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה לשים את הירקות לאחר שנסחטו היטב היטב (ממליצה לסחוט פעמיים את הירקות), להוסיף את הביצים, פירורי הלחם והתבלינים

  2. מחממים מחבת רחבה שמן בגובה 2 סנטימטר (לא ניתן לטגן את הקציצה בשמן עמוק)

  3. מערבבים היטב, יוצרים כדורים בעזרת כף גלידה, מעבירים למחבת ומשטחים מעט עם גב הכף ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה, מעבירים לנייר סופג ומגישים

  4. טיפ ... אפשר לאפות את הלביבות, אבל הקטנטנים אהבו וזללו יותר את הלביבות המטוגנות, לשיקולכם.

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה