עוגיות דמקה נימוחות ומעלפות!!!
מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 17/09/2017 | 11:31
תקציר המתכון:
אין אבל אין על העוגיות הללו!!!!
באה חברה לקפה... תוציאו מהמקפיא... תפרסו... לתנור ל12 דקות ויש לכן עוגיות ל - פ -נ -י -ם ❤️❤️
קטגוריה: עוגיות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
מצרכים
-
לבצק וניל
-
12 כפות חמאה רכה
-
1/2 כפית מלח
-
1 כוס אבקת סוכר1/3 כוס + כף שקדים טחונים דק
-
1 חלמון טמפ החדר
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כוסות קמח רגיל
לבצק השוקולד
-
12 כפות חמאה בלי מלח רכה
-
1/2 כפית מלח
-
1 כוס אבקת סוכר
-
1/4 כוס שקדים טחונים
-
1/4 כוס אבקת קקאו ( לא שוקולית)
-
1 חלמון טמפ חדר
-
2 כוסות קמח
אופן ההכנה
-
בקערת המיקסר עם וו גיטרה או מקצף להוסיף חמאה ולהקציף עד לקבלת קרם רך לא המיס את החמאה
-
להוסיף אבקת סוכר ומלח להקציף על מהירות בינונית מידי פעם לאסוף את הדפנות ולהמשיך להקציף להוריד את המהירות ולהוסיף שקדים טחונים חלמון ותמצית וניל עד לעירבוב כל החומרים להוסיף את הקמח עד לקבלת בצק ולעצור את המיקסר לא להקציף יותר מידי אחרת כל הנפח ירד והחמאה תימס.
-
לרדד את הבצק בין 2 יריעות נייר אפיה 35 סמ לגודל של 28 סמ על 22 סמ ועובי של 7ממ
-
מאוד חשוב להיות מדויקים ושהבצק ירודד ישר וחלק
-
את בצק השוקולד להכין באותו אופן כמו הוניל ולהכניס למקרר יחד עם בצק הוניל על מגש למספר שעות עד שיתקשה
-
לאחר שהיה במקרר להוציא ולחתוך בעזרת סרגל וסכין חדה רצועות לאורך בעובי של 7 ממ
-
להכיל בצלחת קטנה ועמוקה ביצה טרופה עם מברשת
חיבור צורת הדמקה
-
על משטח נקי להניח נייר אפיה ומעליו להניח רצועה אחת של וניל , שוקולד, וניל
-
להדק בעדינות את שלושת הרצועות למרוח מעל ביצה ולבנות שכבה שניה הפעם להתחיל בשוקולד, וניל , שוקולד; להדק בעדינות את השכבה השניה, למרוח מעל ביצה ולסיים בשכבה אחרונה שמתחילה בוניל, שוקולד, וניל להדק מסביב ולעטוף עם הנייר ניצמד כמו מתנה ליישר את ארבעת הדפנות ולהכניס למקרר
-
להמשיך באותו אופן עם שאר הרצועות.
-
אם הבצק מתחיל להיות רך להכניס למקרר שיתקשה ולהמשיך לבנות את היחידות דמקה.
-
לחמם תנור ל 190 מעלות
-
לפרוס את היחידות בעובי של 8ממ להניח על תבנית עם נייר אפיה במרחק קטן
-
לאפות ל 10 דקות ולקרר
-
בתאבון
-
תמונות המחשה יצורפו
אופן הכנה
-
בקערת המיקסר עם וו גיטרה או מקצף להוסיף חמאה ולהקציף עד לקבלת קרם רך לא המיס את החמאה
-
להוסיף אבקת סוכר ומלח להקציף על מהירות בינונית מידי פעם לאסוף את הדפנות ולהמשיך להקציף להוריד את המהירות ולהוסיף שקדים טחונים חלמון ותמצית וניל עד לעירבוב כל החומרים להוסיף את הקמח עד לקבלת בצק ולעצור את המיקסר לא להקציף יותר מידי אחרת כל הנפח ירד והחמאה תימס.
-
לרדד את הבצק בין 2 יריעות נייר אפיה 35 סמ לגודל של 28 סמ על 22 סמ ועובי של 7ממ
-
מאוד חשוב להיות מדויקים ושהבצק ירודד ישר וחלק
-
את בצק השוקולד להכין באותו אופן כמו הוניל ולהכניס למקרר יחד עם בצק הוניל על מגש למספר שעות עד שיתקשה
-
לאחר שהיה במקרר להוציא ולחתוך בעזרת סרגל וסכין חדה רצועות לאורך בעובי של 7 ממ
-
להכיל בצלחת קטנה ועמוקה ביצה טרופה עם מברשת
-
חיבור צורת הדמקה:
-
על משטח נקי להניח נייר אפיה ומעליו להניח רצועה אחת של וניל , שוקולד, וניל
-
להדק בעדינות את שלושת הרצועות למרוח מעל ביצה ולבנות שכבה שניה הפעם להתחיל בשוקולד, וניל , שוקולד; להדק בעדינות את השכבה השניה, למרוח מעל ביצה ולסיים בשכבה אחרונה שמתחילה בוניל, שוקולד, וניל להדק מסביב ולעטוף עם הנייר ניצמד כמו מתנה ליישר את ארבעת הדפנות ולהכניס למקרר
-
להמשיך באותו אופן עם שאר הרצועות.
-
אם הבצק מתחיל להיות רך להכניס למקרר שיתקשה ולהמשיך לבנות את היחידות דמקה.
-
לחמם תנור ל 190 מעלות
-
לפרוס את היחידות בעובי של 8ממ להניח על תבנית עם נייר אפיה במרחק קטן
-
לאפות ל 10 דקות ולקרר
-
בתאבון
-
תמונות המחשה יצורפו