לןגן

קינוחי כוסות שוקולד מריר ושוקולד לבן

מאת: Shiran Avital, פורסם: 17/05/2015 | 18:07
קינוחי כוסות שוקולד מריר ושוקולד לבן

תקציר המתכון: קינוחי כוסות קלילים מחומרים שתמיד יש בבית וניתן לקשט לפי הטעם

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רכיבים לגנאש

רכיבים לקרם

אופן הכנה

  1. 1. מרתיחים 1/2 שמנת מתוקה, מורידים מהגז ושוברים פנימה שוקולד לבן, לאחר דקה מערבבים היטב. שמים בצד. אותו הדבר עם השוקולד המריר. 2. במיקסר מקציפים 1 שמנת מתוקה + 1 כוס חלב + הפודינג ממארז הכוסות בטעם שוקולד. 3. מרכיבים: שמים שכבה של הקרם פודינג, לאחר מכן כף גדושה של פירורי פתי בר מהמארז, לאחר מכן 2 כפות גנאש לבן, מצננים במקפיא 10 דקות ( כי הגנאש הלבן מעט נזלי). לאחר מכן שוב קרם פודינג, כף גדושה של פירורי ביסקויטים ולאחר מכן גנאש שוקולד מריר. לשמור בקירור. * ניתן לקשט בתלתלי שוקולד לבן/ קליק/ פירות/ עדשים לילדים/אגוזי לוז מסוכרים וכו'