לןגן

עוגיות פיסטוקים ושקדים ללא גלוטן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 17/09/2017 | 09:17
עוגיות פיסטוקים ושקדים ללא גלוטן

תקציר המתכון: נמס בפה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 )קולים את פיסטוקים על מחבת ל5 עד 6 דק ומחלקים את הכמות לשני חלקים שווים

  2. 2) חלק אחד טוחנים דק וחלק שני שמים בצד

  3. 3)מוסיפים לפיסטוקים הטחונים את אבקת שקדים,סוכר וחלבון

  4. 4)מערבבים היטב עד לקבלת תערובת מעט לחה

  5. 5)יוצרים כדורים קטנים בגודל של כדור פלאפל ושמים על נייר אפייה , משטחים אותם מעט

  6. 6)מניחים פיסטוקים על כל אחד מהם ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 13 דק

  7. 7)מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין , מפזרים אבקת סוכר ואפשר להגיש

  8. בתאבון