תקציר המתכון: מנה של מסעדה במטבח שלכם, כולם מלקקים את השפתיים, ההכנה רבע שעה ולשולחן.
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מכינים את הרביולי לפי הוראות הצרכן
בסיר טפלון מטגנים את הבצל והשום להזהבה קלה
מוסיפים את חלב הקוקוס, המים, הערמונים והתבלינים, מביאים לרתיחה יחד תוך כדי ערבוב
מנמיכים להבה ומבשלים עד שהרוטב הופך להיות סמיך וחלק
מוסיפים את הרביולי לסיר הרוטב, מערבבים 2 דקות נוספות עד שכל הרביולי עטופים היטב ברוטב
מוזגים ומגישים (טורפים)
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה