לןגן

פתיתים אדומים ואפונה יאמי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 17/05/2015 | 16:04
פתיתים אדומים ואפונה יאמי

תקציר המתכון: פתיתים ואפונה יאמי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים בצל וקוצצים ושמים 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל ..אחכ שמים את התבלינים והרסק וחצי כוס מים ומערבבים ואז מוסיפים את יתרת המים והאפונה והפתיתים מרתיחים ואז מנמיכים ל20 דקות טועמים ואם רך מכבים ומערבבים.