קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שוטפים את השעועית וקוצצים את הקצבות
שמים בסיר עם מים את השעועית, מרתיחים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה
לבינתיים לוקחים מחבת, שמים את השמן זית, את השום הקצוץ.. מטגנים 3-4 דקות ומוסיפים את העגבניות החתוכות – מתבלים ומערבבים, ומבשלים עוד 10 דקות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב. (ללא מכסה)
מגישים חם - אבל אפשר גם להגיש את זה כסלט.
בתאבון
מסננים את השועית הירוקה ומוסיפים למחבת..
מבשלים עוד 10 דקות או עד שהשועית מרתכרת