לןגן

שעועית ירוקה טרייה עם שום ועגבניות, תופסת נהדרת לבשר בקר או לחזה עוף

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 16/09/2017 | 12:43
 שעועית ירוקה טרייה עם שום ועגבניות, תופסת נהדרת לבשר בקר או לחזה עוף

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את השעועית וקוצצים את הקצבות

  2. שמים בסיר עם מים את השעועית, מרתיחים ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה

  3. לבינתיים לוקחים מחבת, שמים את השמן זית, את השום הקצוץ.. מטגנים 3-4 דקות ומוסיפים את העגבניות החתוכות – מתבלים ומערבבים, ומבשלים עוד 10 דקות על אש נמוכה תוך כדי ערבוב. (ללא מכסה)

  4. מגישים חם - אבל אפשר גם להגיש את זה כסלט.

  5. בתאבון

  6. מסננים את השועית הירוקה ומוסיפים למחבת..

  7. מבשלים עוד 10 דקות או עד שהשועית מרתכרת