לןגן

סלט זיתים מבושלים:

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 16/09/2017 | 12:35
סלט זיתים מבושלים:

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מסננים את הזיתים וחולטים במים רותחים למשך שעה, להפיג את המליחות.

  2. מחממים את השמן בסיר קטן, על להבה בינונית, ומטגנים בו את הזיתים ושיני השום למשך 2 דקות.

  3. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגוררות והמים, ומערבבים. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומכסים.

  4. מבשלים כ-40 דקות, ובוחשים מדי פעם.

  5. בתאבון