לןגן

דלורית ממולא בשר, אורז ושקדים בתנור:

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 16/09/2017 | 11:31
דלורית ממולא בשר, אורז ושקדים בתנור:

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים לדלורית 1

אופן הכנה

  1. הכנה המליט:

  2. להכין את האורז לפי ההוראות של היצרן

  3. לטחון את כל הירקות ולערבב עם הבשר

  4. הטחון

  5. ,להוסיף את הכל התבלינים ואת ההריסה

  6. לערבב עם האורז המבושל ועם השקדים

  7. הכנה הדלורית:

  8. לרחוץ היטב את הדלורית ולחצות אותה לשניים לאורך.

  9. . לנקות מגרעינים.

  10. לשים את הדלורית בתנור לחצי שעה על 180 מעלות שיתרכך.. להוציא מהתנור ולהוסיף את התערובת של הבשר והאורז.

  11. לשים בתבנית מים ומעל את חצאי הדלורית הממולאות במלית.

  12. לכסות עם נייר כסף.

  13. לאפות בתנור בחום בינוני כ- 45 דקות (180 מעלות) ולאחר מכן להוריד את נייר הכסף ולבשל עוד 10 דקות.