לןגן

קציצות עם כרפס ברוטב לימוני

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/09/2017 | 10:05
קציצות עם כרפס ברוטב לימוני

תקציר המתכון: תבשיל חובה בבית מרוקאי 😂😂

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נחתוך בצל לרצועות ,נטגן בשמן עד להזהבה,נוסיף 2 שיני שום כתושות ונערבב ,נוסיף כף כורכום נערבב היטב .

  2. כוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף (או ציר עוף)

  3. נוסיף תיבול ,פלפל לבן מעט ופלפל שחור גרוס

  4. נוסיף את הכרפס לסיר

  5. לאחר ביעבוע של הרוטב נגלגל קציצות ונכניס לרוטב ,לאחר שהקציצות מתקשות ליצוק עם כף מהרוטב להרטיב אותם (להשקות )

  6. לבשל על להבה נמוכה עד לריכוך הכרפס

  7. לקראת סוף הבישול נסחט חצי לימון נוסיף לסיר נעטר עם מעט כוסברה קצוצה ונמשיך לבשל לעוד 10 דקות ללא מכסה ,בתאבון אילנית 😊