לןגן

צלי בשר חומוס ומגולד

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/09/2017 | 10:00
צלי בשר חומוס ומגולד

תקציר המתכון: את המתכון הכנתי בהשראת השף צחי מויאל שהוא הכין סלט חומוס ומנגולד ואני שידרגתי לתבשיל בשר חח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הרוטב !

  2. לחמם רבע כוס שמן עם 6 שיני שום מגורדות כדקה שלא ישרף !!

  3. להוסיף כף אריסה מתוקה..כף תבלין צ'ילי גרוס (המתוק)..לערבב להניח את הבשר בסיר ולטגן דקה מכל צד שיתפס הצבע ...להוסיף את החומוס...כפית כמון..חצי כפית פלפל לבן..ומעט פלפל שחור גרוס...להוסיף 4 פלפל שאטה חריף יבש...2 כוסות מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף

  4. לבשל כשעה להבה נמוכה

  5. להוסיף את עלי המנגולד להתמיע אותם ברוטב (אם חסר מים להוסיף חצי כוס)...נסחט חצי לימון נוסיף לתבשיל ונבשל עד לריכוך הסלק!!באהבה אילנית בניזרי