לןגן

מפרום חצילים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 16/09/2017 | 09:11
מפרום חצילים

תקציר המתכון: לאוהבי החצילים...במיוחד בשבלכם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נמלא את החצילים בבשר טחון

  2. נכין בלילה לטיגון ,2 כוסות קמח מנופה,4 ביצים,כף רסק עגבניות,מלח כפית סודה לשתייה בכוס מים קרים ,לטרוף הכל היטב ,כל חציל לטבול בבלילה ולטגן מישני הצדדים ולהוציא לנייר סופג !

  3. להכנת הרוטב,בסיר שטוח ורחב

  4. לטגן בצל לרצועות עד להזהבה,להוסיף כף פפריקה ,כף תבלין צ'ילי גרוס מתוק ,4 עגבניות מגורדות ,כפית בהרט ,חצי כפית קינמון,פלפל שחור גרוס ,3 שיני שום קצוצות וכף סוכר

  5. 3 כוסות מים רותחים עם כף מרק עוף

  6. לערבב היטב ,לאחר שהרוטב מבעבע ,נניח בסיר את החצילים ולאחר מיכן נרטיב אותם עם הרוטב בעזרת כף ולנענע את הסיר

  7. נבשל על להבה נמוכה כשעה ורבע בתאבון אילנית בניזרי