לןגן

מתכון לאפונה עם קציצות רכות במיוחד

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 16/09/2017 | 01:42
מתכון לאפונה עם קציצות רכות במיוחד

תקציר המתכון: זה סיר שאני מאמינה שכל אחת מכינה לילדים , הקציצות יוצאות רכות שאין דברים כאלה ,פשוט מעדן😍😍💖💖

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מצרכים לקציצות

אופן הכנה

  1. אני אוהבת לבשל בסוטאז', מטגנים את הבצל עם 4 כפות שמן עד להזהבה, מוסיפים את הפפריקה והכרכום ומערבבים מוסיפים את האפונה ומערבבים, מעל מפזרים את העגבניות והסחרי הקצוץ עם העלים ומערבבים מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב וממשיכים לטגן עוד חצי דקה.

  2. מוסיפים כ-2 כוסות מים חמים ומביאים לרתיחה.

  3. יוצרים קציצות מהעיסה שהכנו ומוסיפים לרוטב כשהוא רותח.

  4. מבשלים על להבה בינונית כחצי שעה,מסירים מכסה ומפזרים את הכוסברה והפיטרוזליה הקצוצה, מנענעים קצת את הסיר וממשיכים לבשל ללא מכסה עד לצמצום המים ולקבלת רוטב סמיך..

  5. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש💖