קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
טוחנים את הבצל והתפוא סוחטים להוציא עודפי נוזלים מוסיפים את הדג טוחנים ביחד ומוסיפים את כל שאר המרכיבים אם התערובת דלילה מידי ניתן להוסיף פירורי לחם
לרוטב
לטגן קלות את השום להוסיף את הפלפלים והגזר לעוד כשתי דקות להוסיף את התבלינים לערבב לדקה ולהוסיף את העגבניות לבשל כמה דקות להוסיף את המים לבשל כרבע שעה ולאחר מכן יש להכניס את הקציצות לאחר 20דק בישול יש להוסיף קצת שמן לימון וכוסברה ולבשל לעוד 2דקות