לןגן

צלי בשר ברוטב משגע

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 15/09/2017 | 12:29
צלי בשר ברוטב משגע

תקציר המתכון: צלי בשר ברוטב משגעעע

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אזזזז לילה טוב חברימקים יקרימקים

  2. סיר מליל שישי האחרון תהנו מתכון מושלם לכו לפי הסדר שלו...

  3. תהנו באהבה ממני אליכם😘😘

  4. #צלי_בשר_עם_רוטב_צלי_ופלפלים

  5. ראשית נבשל נתח בשר מס' 5/6 בסיר לחץ מקצר את הליך הבישול כחצי שעה או בסיר רגיל עם מים מעל הנתח כשעתיים לא פחות עם כף פלפל אנגלי, 2 עלי דפנה, כף אבקת מרק עוף ובצל 1 חתוך לרבעים... נסנן ונכניס למקרר לצינון מוחלט. כעת חתכו אותו לפרוסות ונעבור לשלב שבו אתם תסדרו לפי הסדר הבא:💟סיון מלול💟

  6. שמן בתחתית הסיר-3 כפות, צרור פורוזילה קצוצה,צרור כוסברה קצוצה, 3 עלי דפנה, 2 גמבה אדומה חתוכה לרצועות, 7 שיני שום, פלפל 1 חריף ואת הבשר מעל... כעת בקערה נערבב 2 כוסות מים רותחים (כוס חד פעמית שתייה חמה) עם 2 שקיות של רוטב צלי לבשר של אוסם קטנות, כף פפריקה, פלפל שחור גרוס, מלח, כמון וחצי כפית כורכום נערבב ונשפוך בעדינות לסיר... איפה שלא רשום לכם כמות של תיבול תתחילו בכפית...

  7. לאחר שהסיר הגיע לרתיחה ננמיך את האש ונבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי...זה הזמן לטעום ולשפר טעמים לדיוק שאתם אוהבים

  8. מעדןןןןן בהצלחה ושתפו אותי בתוצאות😘