תבשיל שוקיי עוף מנוסרים עם תפוא בצלים ופטריות
מאת: ליאת קאדר, פורסם: 15/09/2017 | 12:07
תקציר המתכון:
מנה יפהפיה וטעימה מאוד
בהגשה מפנקת👌🏻👍🏼☺️
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
6-8 שוקיי עוף מנוסרים כמו בתמונה
-
5-6 תפוא גדולים חתוכים לקוביות גדולות
-
3 בצלים חתוכים פרוסות
-
שן שום כתוש
-
8-10 פטריות גדולות טריות חומות ולבנות חלק חצויות ל4 וחלק חצויות ל2
-
תבלינים
-
מלח ,פלפל מקאלף , קינמון, מעט אבקת מרק, פיטרוזיליה יבשה, כף סילאן , כף רוטב סויה בסגנון סיני, כף פפריקה מתוקה, כפית כורכום,2 כפות שבבי בצל מטוגן, 2 כפות שמן, מים רותחים לפי הצורך, עד לכיסוי
אופן הכנה
-
לסדר בסיר רחב קוביות תפוא ומעל את השוקיים המנוסרות. להשחיל טבעות בצל לתוך השוק דרך העצם המנוסרת. את שאר טבעות הבצל לסדר בסיר.
-
לשים תיבול ומים רותחים ולבשל עד לרתיחה .
-
להוסיף פטריות ולבשל עד לריכוך , אש נמוכה מכוסה.
-
לפזר גבעולי בצל ירוקים קצוצים ופיטרוזיליה ירוקה קצוצה , רתיחה קטנה ולהגיש
-
טעיםםםם