לןגן

תבשיל שוקיי עוף מנוסרים עם תפוא בצלים ופטריות

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 15/09/2017 | 12:07
תבשיל שוקיי עוף מנוסרים עם תפוא בצלים  ופטריות

תקציר המתכון: מנה יפהפיה וטעימה מאוד בהגשה מפנקת👌🏻👍🏼☺️

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסדר בסיר רחב קוביות תפוא ומעל את השוקיים המנוסרות. להשחיל טבעות בצל לתוך השוק דרך העצם המנוסרת. את שאר טבעות הבצל לסדר בסיר.

  2. לשים תיבול ומים רותחים ולבשל עד לרתיחה .

  3. להוסיף פטריות ולבשל עד לריכוך , אש נמוכה מכוסה.

  4. לפזר גבעולי בצל ירוקים קצוצים ופיטרוזיליה ירוקה קצוצה , רתיחה קטנה ולהגיש

  5. טעיםםםם