לןגן

פשטידת תפוח אדמה בטטה ובצל:)

מאת: Mirit Malul, פורסם: 15/09/2017 | 07:17
פשטידת תפוח אדמה בטטה ובצל:)

תקציר המתכון: מתכון הכי קל להכנה:) מוזמנות לנסות:)

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את תפוחי האדמה הבטטה והבצל מגרדים בפומפיה על הצד הגס..

  2. מעבירים למסננת ומסננים את הירקות מנוזלים

  3. בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם שאר מצרכי הפשטידה

  4. מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית עגולה שמתאימה לתנור..אפשרי תבנית אינגליש קייק

  5. אופים על 180 למשך שעה עד שהפשטידה משחימה ומקבלת צבע יפה :) מומלץ להגיש עם סלט טרי:)