לןגן

קציצות טוניסאיות (בולט)

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 15/09/2017 | 04:51
קציצות טוניסאיות (בולט)

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הלחם במים 30 דקות

  2. לקצוץ את הבצל, השום והכוסברה

  3. לערבב את אריסה עם קצת מים

  4. מכנסים את הבשר לקערה, מוסיפים את כל המצרכים חוץ מ התפוח אדמה,ורק כף אחד של רסק עגבניות.

  5. בצלחת מערבבים את הביצים ובצלחת שנייה שמים קמח

  6. מחממים שמן במחבת

  7. מקלפים את התפוח אדמה.. עושים רצועות..

  8. לוקחים את התערובת, מגלגלים לאליפסות, עוטפים את הקציצה עם הרצוע של התפוח אדמה, מגלגלים בקמח ואחר כך בביצה.

  9. מטגנים 10 -15 דקות כל צד.

  10. כאשר כל הקציצות מטוגנות... לוקחים סיר גדול.. שמים בו שמן, כף רסק עגבניות, פפריקה אדומה ומים.

  11. מכסים ומבשלים שעה וחצי.. בתאבון..