לןגן

עוגת שוקולית עם קרמבו

מאת: שרה יוסף, פורסם: 15/09/2017 | 04:34

תקציר המתכון: טעימה עם הפתעה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקבלת קצף תופח

  2. להוסיף שמנת מתוקה להקציף מעט להוסיף את היבשים

  3. לשים בתבנית 24 בתחתית נייר אפיה לסדר את הקרמבו באמצע וניל להוסיף את הבלילה ולאפות 180 מעלות 35 דקות לבדוק עם סכין בצד אם יבש להוציא למרוח את הגנאש

  4. להרתיח את השמנת מתוקה להוסיף שוקולד מריר לערבב היטב

  5. העוגה יוצאת עם גבעות בגלל הקרמבו זה בסדר

  6. לקרר את העוגה היטב

  7. להכניס למקרר חצי שעה

  8. להכין קצפת

  9. להקציף היטב עם אבקת סוכר לזלף על העוגה

  10. מעל אפשר לקשט עם שוקולד מומס וסוכריות

  11. עוגה מיוחדת 😘