לןגן

בצק פילו במילוי בשר.

מאת: Shiran Itzhakov, פורסם: 15/09/2017 | 00:24
בצק פילו במילוי בשר.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים לקוביות קטנות מחממים שמן בסיר עד להזהבה אחר כך מוסיפים חבילת בשר טחון (על גז גבוה) ומועכים כדי שלא יהיה גושים ומערבבים עד שמתבשל. מוסיפים תבלינים מלח פלפל אבקת מרק עוף.

  2. מקררים את המילוי ושמים במסננת שהנוזלים ירדו שהמלית קרה ומסוננת מתחילים בבצק

  3. מורחים כל דף פילו בשמן ומחלקים כל דף ל3, שמים כף מילוי ומגלגלים כמו בלינצס. מסדרים הכול בתבנית ומורחים ביצה טרופה ושומשום.

  4. מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומכניסים עד שמזהיב. יוצאים כ30 חתיכות.

  5. הערה ניתן להוסיף צנוברים למילוי.