לןגן

דג מושט אפוי בשמן זית ועגבניות שרי לצד פירה תפוחי אדמה

מאת: Annaelle Chetrit, פורסם: 14/09/2017 | 03:25
דג מושט אפוי בשמן זית ועגבניות שרי לצד פירה תפוחי אדמה

תקציר המתכון: קל וטעיםם

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פירה : לבשל את התפוחי אדמה ולרסק אותם עם מעט שמן זית ותבלינים לפי הטעם

  2. דג : בתבנית, לשים את הדגים עם העגבניות שרי החתוכות ל2, השיני שום חתוכים לפרוסות, הרבה כוסברה והרבה שמן זית. להכניס לתנור לחצי שעה על 180 מעלות