לןגן

קציצות דג במצע תפוחי אדמה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 14/09/2017 | 01:04
קציצות דג במצע תפוחי אדמה

תקציר המתכון: מנה מזינה ומטריפה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קציצות דגים מטוגנות ברוטב ותפוחי אדמה

  2. 1/2 קילו דג נסיכה

  3. 1/2 קילו דג טונה

  4. אפשר כול דג

  5. 1 בצל בינוני

  6. 3 שיני שום

  7. חופן כוסברה

  8. חופן פטרוזיליה

  9. 1/2 כפית פלפל לבן

  10. 1 כפית מלח

  11. 1 כף כמון

  12. 1 כפית פפריקה מתוקה

  13. 1 ביצה

  14. 4 כפות פירורי לחם

  15. 1 גזר מגורד

  16. 1 תפוחי אדמה מגורד

  17. אופן ההכנה...

  18. טוחנים את הדגים עם השום ,הבצל,כוסברה ופטרוזילה.גזר תפוחי אדמה

  19. מתבלים בכל התבלינים עפ"י הרשימה,מערבבים היטב ,משמנים את הידיים וצרים כדורי דג ,מעבירים למקרר עד לחצי שעה לחמם שמן מעט עמוק ולטגן עד הזהבה...

  20. לרוטב

  21. 4 תפוחי אדמה

  22. פלפל חריף

  23. שום

  24. כוסברה

  25. 2 גמבות

  26. תבלינים

  27. בסיר לפרוס 4 תפוחי אדמה לשים פלפל חריף למי שאוהב 4 שיני שום כתושים חופן כוסברה גמבות חתוכות ו2 וחצי כוסות מים עד לרתיחה לתבל

  28. 1/2 כפית מלח

  29. 1 כף מרק עוף פרווה

  30. 1/4 כפית כרכום

  31. כף גדושה פפריקה

  32. 4 כפות שמן

  33. לבשל כ20 דקות ולהוסיף מעל את הקציצות המטוגנות לעוד 10 דקות בהצלחה אורה....