תקציר המתכון: מאוד קל ויופי של מנת פתיחה
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחצילים : לחתוך את החצילים לשתיים, לזגג מעל שמן זית ולשים בתנור על 190 מעלות, עד שזה מוכן (בערך רבע שעה)
לבשר וירקות : לחתוך את הבצל, הגמבה והגזר לקוביות קטנות ולטגן במחבת. להוסיף קצת מים, את הבשר הטחון ואת התבלינים
לתחינה : לטחון תחינה גולמית, שן שום, פטרוזיליה ומים (הכמות לפי הטעם, נוזלי או סמיך)
הרכבה : להניח את תערובת הבשר על החציל האפוי, ולזגג מעל את התחינה