לןגן

חציל עם בשר טחון, ירקות ותחינה

מאת: Annaelle Chetrit, פורסם: 14/09/2017 | 00:38
חציל עם בשר טחון, ירקות ותחינה

תקציר המתכון: מאוד קל ויופי של מנת פתיחה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחצילים : לחתוך את החצילים לשתיים, לזגג מעל שמן זית ולשים בתנור על 190 מעלות, עד שזה מוכן (בערך רבע שעה)

  2. לבשר וירקות : לחתוך את הבצל, הגמבה והגזר לקוביות קטנות ולטגן במחבת. להוסיף קצת מים, את הבשר הטחון ואת התבלינים

  3. לתחינה : לטחון תחינה גולמית, שן שום, פטרוזיליה ומים (הכמות לפי הטעם, נוזלי או סמיך)

  4. הרכבה : להניח את תערובת הבשר על החציל האפוי, ולזגג מעל את התחינה