לןגן

ריבת חבושים של אימי ז"ל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/09/2017 | 14:04
ריבת חבושים של אימי ז"ל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת כמו שאומרים

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים בסיר את החבושים שלמים ומבשלים חצי שעה לקילוף קל

  2. 2)מקלפים את החבושים וחותכים לעיגולים ומוציאים את הקשה שבאמצע חותכים לרצועות בינוניים

  3. 3)שמים בסיר ומוסיפים את כל השאר

  4. מבשלים לשעה עד שעה וחצי ⏲עד לסמיכות

  5. מקררים ושומרים בצנצנת

  6. בהצלחה

  7. חג שמח ושנה מתוקה כדבש 🍯🐝🍎