לןגן

ריבת חבושים של אימי ז"ל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/09/2017 | 14:04
ריבת חבושים של אימי ז"ל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת כמו שאומרים

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שמים בסיר את החבושים שלמים ומבשלים חצי שעה לקילוף קל

  2. 2)מקלפים את החבושים וחותכים ל4 ומוציאים את הלב שבאמצע וחותכים לקוביות בינוניים

  3. 3)שמים בסיר ומוסיפים את כל המצרכים

  4. ומבשלים לשעה עד שעה וחצי תור כדי ערבוב מדי פעם ומוסיפים את המיץ לימון ⏲ו ממשיכים לבשל עד לסמיכות

  5. מקררים ושומרים בצנצנת

  6. בהצלחה

  7. חג שמח ושנה מתוקה כדבש 🍯🐝🍎