לןגן

שוקיי עוף בסילאן!

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 13/09/2017 | 12:08
שוקיי עוף בסילאן!

תקציר המתכון: שוקיי עוף בסילאן - מנה מושלמת לחג ולכל ימות השנה! מתכון שחובה לשמור, והמלצה שלי להכפיל כמויות!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בנוסף

אופן הכנה

  1. לנקות היטב את שוקיי העוף, לתבל במעט מלח ומעט פלפל שחור. לשים במחבת מעט שמן ולטגן את העוף עד שזהוב משני הצדדים ומבושל מבפנים.

  2. לאחר שהעוף הזהיב, להוציא את יתרת השמן מהמחבת ולשפוך מעל העוף כוס ורבע של סילאן ולהקפיץ כ-5-6 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.

  3. לאחר מכן לסדר את העוף בצלחת ולפזר מעל עיגולי פלפל שישקה(פלפל אדום מתוק) ומעט שומשום.

  4. להגיש חם ובתאבון !