לןגן

זנגולה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 13/09/2017 | 10:15

תקציר המתכון: קרנצ'י מתוק וטעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר סוכר שמרים כוס מים לערבב לתת לנוח רבע שעה להוסיף קמח ומלח ולערבב לקבלת בצק רך מעט נוזל לתת התפחה 20 דקות לערבב את הבצק ושוב התפחה 10 דקות ושוב התפחה 10 דקות

  2. לחמם שמן

  3. להכניס את הבלילה לבקבוק לחיץ ולטגן בשמן לעשות ספירלה לטגן עד לקבלת צבע חום יפה

  4. משהו כמו 3 דקות

  5. להוציא להתקרר לחמם את הדבש ולתבול את הזנגולה