לןגן

סלט סלק אדום

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 13/09/2017 | 09:27
סלט סלק אדום

תקציר המתכון: במרוקאית ברבא חח

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הקצוות של הסלק ולהשאיר מסביב את הקליפה להרתיח במים עד לכיסוי עד לריכוך ולצנן

  2. לקלף את הקליפה ,לפרוס לרצועות

  3. נתבל ב 2 שיני שום כתושות,כף חומץ,כף סוכר,כפית מלח,חצי כפית כמון,מעט פלפל שחור מיץ מחצי לימון  וכף שמן לפזר פטרוזליה קצוצה  בקירור