לןגן

צלי בשר

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 13/09/2017 | 09:24
צלי בשר

תקציר המתכון: מתאים לארוחה חגיגית ♥️

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרינדה ל כתף שלם בתנור :

  2. חצי כוס יין אדום יבש

  3. כף וחצי מלח גס

  4. חצי כף פלפל שחור

  5. כף וחצי חרדל דיז׳ון

  6. חצי לימון סחוט

  7. שמים בכלי סגור שלוש שעות

  8. כל חצי שעה להפוך את הבשר כדי שהטעמים יתחזקו

  9. לחמם תנור 170-160 מעלות

  10. לעטוף את הבשר בנייר כסף לשים חצי כוס מהמרינדה בבשר לסגור נייר כסף לשים בתנור לשלוש שעות לאחר שעה וחצי לערך להפוך את הבשר התנור לצד השני ולאחר שלוש שעות לבדוק אם הוא רך אז מוכן

  11. בהצלחה מכל ה-❤️