תקציר המתכון: מומלץ לאכול כשזה חם לצד אורז וטנזיה אליפותת
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
להכנת המלית
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את הכורכום ולערבב לפתיחת תבלינים
נוסיף את הפטריות ושאר התבלינים נקפיץ כ 10 דקות ונצנן.
להרכבת הגלילות חזה עוף
להניח מהמלית בקצה החזה עוף לגלגל להביא את הצדדים למרכז ולגלגל ולסגור עם קיסם עץ
לחמם שמן חצי עמוק
לטבול כל גלילה בקמח לבן
לאחר מיכן בביצה
ובסוף בפירורי לחם
לטגן עד להזהבה
בתאבון אילנית בניזרי