 
				עוגת שוקולד עם אגוזי מלך במילוי וציפוי ממרח פסק זמן  
			 
		
		
			מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/09/2017 | 00:12
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				כל מילה מיותרת 👍😛😛
			
		 
		
			קטגוריה: עוגות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר חלבי,
			דרגת קושי: קל
		
		 
		מרכיבים
			
					- 
						4  ביצים
					
- 
						1  כוס שמן
					
- 
						1כוס  קמח תופח 
					
- 
						2  כוסות סוכר חד פעמי לשתיה קרה 
					
- 
						1/2כוס  קקאו 
					
- 
						1/2  שמנת מתוקה 
					
- 
						1  צנצנת ממרח פסק זמן 
					
- 
						1/2  כוס אגוזי מלך טחון גס 
					
- 
						ועוד  1/2 לפיזור
					
- 
						10  חציים חתוכים ל2 לקישוט
					
- 
						אופן  ההכנה 
					
- 
						1)  מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח  קצף 
					
- 
						2)שופכים  בקערה אחרת את השמן ,שמנת מתוקה קקאו וקמח ומערבבים עם מיקסר עד שאין גושים מוסיפים את תערובת ואגוזי מלך לקצף הביצים 
					
- 
						וללא  מיקסר מערבבים בצורת קיפול עד לאיחוד 
					
- 
						3)  שופכים לתבניות עגולה קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר 
					
- 
						22  ס"מ , אופים בתנור שחומם מראש 
					
- 
						ל  180 מעלות
					
- 
						כ  45 דק ⏱
					
- 
						4)  מקררים , חוצים את העוגה לשני חלקים שווים ומורחים ממרח פסק זמן 
					
- 
						5)שמים  את העוגה על רשת, מחממים 4 כפות ממרח במיקרוגל  , שופכים על העוגה ומיישרים , מפזרים אגוזי מלך סביב העוגה וגם בדפנות , מניחים אגוזי מלך  סביב העוגה 
					
- 
						ואפשר  נצנצים למאכל לפזר סביב אבל לא חובה
					
- 
						בהצלחה  לכולם
					
 
		אופן הכנה
		
				- 
					1) מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוח  קצף  
- 
					2)שופכים בקערה אחרת את השמן ,שמנת מתוקה קקאו וקמח ומערבבים עם מיקסר עד שאין גושים מוסיפים את תערובת ואגוזי מלך לקצף הביצים  
- 
					וללא מיקסר מערבבים בצורת קיפול עד לאיחוד  
- 
					3) שופכים לתבניות עגולה קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות בקוטר  
- 
					22 ס"מ , אופים בתנור שחומם מראש  
- 
					ל 180 מעלות 
- 
					 כ 45 דק ⏱ 
- 
					4) מקררים , חוצים את העוגה לשני חלקים שווים ומורחים ממרח פסק זמן  
- 
					5)שמים את העוגה על רשת, מחממים 4 כפות ממרח במיקרוגל  , שופכים על העוגה ומיישרים , מפזרים אגוזי מלך סביב העוגה וגם בדפנות , מניחים אגוזי מלך  סביב העוגה  
- 
					ואפשר נצנצים למאכל לפזר סביב אבל לא חובה 
- 
					בהצלחה לכולם