לןגן

עוגה 3 שכבות בטעמים

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 12/09/2017 | 13:30
עוגה 3 שכבות בטעמים

תקציר המתכון: טעם גן עדן.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למריחה

לקרם

אופן הכנה

  1. להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קציפה יציבה ומבריקה.

  2. בקערה נפרדת 5 חלמונים ואת שאר החומרים מערבבים עד לקבלת עיסה חלקה.

  3. מוסיפים את קציפת החלבונים לעיסה ומערבבים בצורת קיפול.יוצקים לתבנית משומנת.

  4. מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40 דקות.כשהעוגה מוכנה מוציאים ומטפטפים מעליה טיפות מים.(לקבלת עוגה רטובה ועסיסית.

  5. כשהעוגה התקררה פורסים אותה ל-3 .

  6. בשכבה התחתונה מורחים ריבת פטל.מעל שמים שכבת עוגה ומורחים ממרח שוקולד מריר, ומעליה את השכבה העליונה שמצפה בה את הקרם שהכנו במיקסר מהשמנת מתוקה איסטנט פודינג וניל והכוס חלב מורחים בצורה אחידה ומקשטים .

  7. תהנו.

  8. המתכון במלא אהבה❤

  9. Meri sharabi.