לןגן

סטייק פרוס דק על מחבת פסים

מאת: עינת חנניה, פורסם: 12/09/2017 | 12:36
סטייק פרוס דק על מחבת פסים

תקציר המתכון: תראו את התמונה תזילו ריר ועכשיו תכינו טעיםם

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אנטריקוט דק דק...על מחבת פסים

  2. #אליפותתתתתת!

  3. סטייק אנטריקוט דק דק

  4. מצרכים

  5. לבקש מהקצב שלכן סטייק אנטריקוט פרוס דק

  6. כמספר המנות המבוקש

  7. על גבי נייר אפיה מורחים בנדיבות מפזרים מעט מלח פלפל, ושמים על את הסטייק שוב אותה הפעולה על הסטייק ומנחים בצד לרבע שעה.

  8. קוצצים בצל 1 רצועות לוקחים מחבת פסים שמים כפית שמן זית ומטגנים מעט מוסיפים את הסטקים אחד אחד מפזרים שוב מעט מלח פלפל ומטגנים כל פעם הופכים עד שהסטייק מוכן.

  9. בתאבון..