לןגן

אסדו במיונז

מאת: עינת חנניה, פורסם: 12/09/2017 | 11:41
אסדו במיונז

תקציר המתכון: מנה מנצחת לחג!! מבטיחה תלקלקו ת'ידים🤗

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה

  1. מצרכים

  2. קילו וחצי בשר אסדו

  3. 3 כפות מיונז גדושות

  4. 1 פלפל אדום חריף, מנוקה מגרעינים ופרוס לעיגולים

  5. 5 שיני שום, קצוצות

  6. מלח ופלפל

  7. קילו תפוחי אדמה קטנים, נקיים

  8. 3 ענפי רוזמרין

  9. 3 בצילים קטנים

  10. אופן ההכנה:

  11. מערבבים בקערה מיונז, פלפלים, שום, מלח ופלפל.

  12. מורחים את הבשר במרינדה שנוצרה ומניחים על תבנית יחד עם תפוחי האדמה והרוזמרין. ממליחים את תפוחי האדמה ומכסים בנייר כסף.

  13. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-30 דקות.

  14. מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד כשעתיים וחצי.

  15. מסירים את נייר הכסף ומזהיבים את האסאדו כ-10 דקות.