לןגן

רולדת תמרים ופיצוחים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 12/09/2017 | 11:34
רולדת תמרים ופיצוחים

תקציר המתכון: נשנוש בריא וטעיםםם

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להסיר את השקית ואקום של התמרים ..לחמם 20 שניות במיקרו ..להוסיף את הפיצוחים והקינמון...להרטיב ידיים לערבב הכל ביד ...להכין נייר כסף או ניילון נצמד

  2. לפזר קוקוס ...להניח את הגלילת תמרים...לגלגל ...לסגור את הצדדים כמו סוכריה ולהקפיא למספר שעות.

  3. לפרוס לעיגולים להעביר לקופסא אטומה ושוב להקפיא ...זה אכיל בכל מצב...אילנית בניזרי