לןגן

באבא גנוש שלי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/09/2017 | 10:26
באבא גנוש שלי

תקציר המתכון: טעים טעים😛😛

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים את החצילים עם הגז או בגריל ושורפים אותם עד להתרכחות

  2. 2) שמים אותם על צלחת וסוגרים עם שקית ניילון ל20 דקות

  3. 3) חותכים את החציל לשניים לאורך ומגרדים את הפנים ולא נורה עם יש קצת קליפה שרופה שנכנס בפנים זה אפילו נותת טעם

  4. 4) קוצצים עם שני סכינים ומכניסים את כל התיבול , מערבבים ושומרים בקירור ❄