פשטידת כרוב וגבינה
מאת: תילי טובה, פורסם: 12/09/2017 | 09:57
תקציר המתכון:
פשטידה פשוטה וטעימה
משאריות כרוב חתוך שעמד במקרר..
קוטג' שלא נאכל...
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כרוב לבן (חצי כרוב קטן)
-
גזר כמה שרוצים
-
קצת בצל ירוק
-
שמיר (למי שאוהב 💚)
-
טימין טרי לקצוץ עלים
-
3 ביצים xl
-
1 קוטג'
-
1 שמנת חמוצה
-
גבינה צהובה 200 גרם
-
קמח תופח כחצי כוס
-
2 כפות שומשום בתוך התערובת
-
2 כפות שומשום לפזר מעל
-
מלח כפית 1
-
רבע כוס שמן קנולה
-
מעט שמן קנולה לשימון התבנית
אופן הכנה
-
לערבב הכל פרט ל-2 כפות שומשום שמעל
-
לצקת לתבנית משומנת
-
ליישר מלמעלה ולפזר את שארית השומשום
-
להכניס לתנור 180 מעלות 40-45 דקות עד קבלת הגוון הרצוי.
-
בהצלחה 💚