לןגן

פשטידת כרוב וגבינה

מאת: תילי טובה, פורסם: 12/09/2017 | 09:57
פשטידת כרוב וגבינה

תקציר המתכון: פשטידה פשוטה וטעימה משאריות כרוב חתוך שעמד במקרר.. קוטג' שלא נאכל...

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל פרט ל-2 כפות שומשום שמעל

  2. לצקת לתבנית משומנת

  3. ליישר מלמעלה ולפזר את שארית השומשום

  4. להכניס לתנור 180 מעלות 40-45 דקות עד קבלת הגוון הרצוי.

  5. בהצלחה 💚