לןגן

בייגל שוקולד ולוטוס

מאת: רות מזרחי, פורסם: 12/09/2017 | 08:11
בייגל שוקולד ולוטוס

תקציר המתכון: רעיון נפלא של הבנות שלי שדרשו להפוך את הבייגל המלוח לבייגל מתוק ממולא

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את חומרי הבצק ולשים היטב.מניחים עשר דקות ואז לשים שוב.

  2. מתפיחים חצי שעה בלבד.

  3. לוקחים גוש בצק בגודל אגרןף ומרדדים לאורך.

  4. ממלאים פס ראשון בשוקולד קצוץ או בממרח לוטוס.

  5. מגלגלים היטב וסוגרים לעיגול.

  6. כשהתבנית מלאה מכניסים כל בייגל לקערה עם מים ומעט סודה לשתיה טובלים מהר ומחזירים לתבנית.

  7. מפזרים מעט סוכר מעל ואופים בחום בינוני כעשרים דקות בלבד.

  8. בתאבון