לןגן

פילו ממולא כל טוב

מאת: Sarit , פורסם: 12/09/2017 | 07:14
פילו ממולא כל טוב

תקציר המתכון: טעים!!!

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ בצל ו-3 שיני שום לטגן מעט להוסיף בשר טחון להפריד עם מזלג לטגן כמה דקות ולהוסיף פילה עוף חתוך לחתיכות קטנות. להוסיף תבלינים לשים בצד להתקררות

  2. לפתוח עלי פילו ולמרוח מרגרינה על כל עלה כשיש 5-6 עלים לחתוך אותם לריבועים ובכל ריבוע לשים כמות מהבשר ולהדק. אם לא מתהדק טוב לשים קיסמים או חוט אפייה.

  3. לגרר בפומפייה את כל הירקות (אפשר מה שייש בבית) לאגן את הירקות המגוררים על האש ולהוסיף תבלינים: פפריקה, מלי, פלפל, אבקת שום לבשל כ-20 דקות עד להתרככות ירקות.

  4. לשים מעט רוטב ועליו עלי פילו ממולאים... יוצא מעדן!