לןגן

פלפלים ממולאים באורז, בשר טחון וצנוברים

מאת: נורית גיספן, פורסם: 12/09/2017 | 05:27
פלפלים  ממולאים באורז, בשר טחון וצנוברים

תקציר המתכון: פלפלים ממולאים בשלל צבעים ממולאים באורז ובשר טחון וצנוברים טעיםםםם מ-ש-ה-ו! מתאים לשולחן החג!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

חומרים למילוי הבשר הטחון

רוטב עגבניות

אופן הכנה

  1. בקערה לשים כמות של אורז, ומהמילוי של הבשר הטחון (שיהיה יחס של חצי אורז חצי בשר)

  2. לשים כל החומרים מהסעיף הראשון ולערבב טוב לטעום ולשפר טעמים.

  3. למלא את הפלפלים ולכסות עם החלק העליון.

  4. אופן ההכנה והשילוב הסופי:

  5. להכין הרוטב: לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף השום ואת תוכן קופסת העגבניות. לבשל מעט להוסיף רסק העגבניות הקטשופ וכל התבלינים.להוסיף מעט מים אם יש צורך.. לבשל מעט להסמכה.

  6. בתבנית גדולה חד פעמי להניח הפלפלים הממולאים. לשפוך מעל הרוטב המוכן. שהרוטב יכסה טוב הפלפלים.

  7. לכסות עם נייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות.

  8. להוציא הנייר כסף להעביר למצב "גריל" לעוד כ-10 דקות שהפלפלים יקבלו חריכה קלה למעלה.

  9. במידה ומכינים בסיר אז פשוט להוסיף לסיר של הרוטב ולבשל על אש נמוכה כ-1/2 שעה אחר כך להוציא המכסה ולהכניס לגריל

  10. -לא לותר על הקינמון מוסיף טעם מעודן!

  11. -יאמיייייי טעים בטירוף.

  12. -ב ת י א ב ו ן -