לןגן

צ'יפס מתובל

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 12/09/2017 | 02:46
צ'יפס מתובל

תקציר המתכון: רק 2 כפות שמן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לאחר שפרסנו את התפו"א

  2. נכניס אותם לקערה גדולה

  3. נוסיף את התבלינים והשמן למעט המלח !

  4. נכניס למקרר לחצי שעה

  5. ברגע שרוצים לטגן נוסיף את המלח נערבב היטב

  6. אני טיגנתי במחבת כפולה ללא תוספת שמן בכלל !

  7. ניתן לאפות גם בתנור למי שרוצה בחום 180 מעלות