לןגן

לאפות רכות רכות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 12/09/2017 | 02:39
לאפות רכות רכות

תקציר המתכון: 10 יחידות של עונג

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נתחיל עם הקמח ניצור גומה במרכז נוסיף השמרים ונכסה עם הקמח ,נוסיף סוכר נערבב,את המלח בדפנות ונכסה עם הקמח ,את המים ובסוף את השמן ,נלוש היטב הבצק צריך להיות נוח ולא דביק ,נתפיח לרבע שעה .נקרוץ 10 כדורים נניח על משטח עבודה מקומח ,נכסה לעוד 10 דקות ,כל עיגול נרדד לגודל הרצוי

  2. לחמם מחבת חמה מאודדד,לטגן ללא שמן 2,3 דקות מכל צד,להעביר לצלחת עם מגבת לשמור על החום ,יוצא 10 יחידות בתאבון אילנית בניזרי