סלט כרוב סגולבן עם פיצוחים של סבתא לאה
מאת: לאה מאיר, פורסם: 12/09/2017 | 00:06
תקציר המתכון:
"יאמיז", מהיר הכנה, ממכר, צבעוני, לאירוח ולפינוק שתאמצו לעשותו לעיתים קרובות.
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
כרוב בינוני לבן קצוץ.
-
רבע כרוב סגול קצוץ.
-
רבע כוס אגוזי מלך.
-
רבע כוס פקאן (אפשר גם פקאן סיני).
-
רבע כוס קשיו.
-
רבע כוס בוטנים.
-
רבע כוס חמוציות.
רוטב
-
מיץ מלימון בינוני.
-
3 כפות חומץ.
-
כף גדושה חרדל דיז'ון.
-
כף גדושה סוכר דמררה (חום בהיר) או כף גדושה סוכר לבן).
-
חצי כפית מלח.
-
חצי כפית פלפל שחור.
-
4 כפות שמן זית או 4 כפות שמן קנולה.
אופן הכנה
-
מעבירים לקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט
-
בקערה נפרדת לטרוף היטב בעזרת מטרפה ידנית את כל מרכיבי הרוטב
-
להוסיף לקערת הכרוב והפיצוחים ולערבב היטב שנית ולטרוף!!
-
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה