לןגן

פרוסות בשר עם פיטריות

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 11/09/2017 | 15:08
פרוסות בשר עם פיטריות

תקציר המתכון: טעים טעים ולא מסובך להכנה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן רצועות בצל עד להשחמה להוסיף פיטריות לטגן 3 דקות להוסיף תבלינים מלח פילפל שחור גרוס מעט כורכום אבקת מרק כף עד 2 של סילאן לערבב טוב להוסיף כוס וחצי יין יבש להכניס את פרוסות הבשר להוסיף מים רותחים עד לגובה העוף ולבשל להמשיך לבשל עד לריכוך של הבשר ולצמצם נוזלים