לןגן

נשנושי פרעצ׳ל דבש בניחוח קינמון

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 11/09/2017 | 13:29
 נשנושי פרעצ׳ל דבש בניחוח קינמון

תקציר המתכון: מאפה פרעצ׳ל, נשנוש טעים, בריא ומפנק, כל הבית מתמלא בארומת קינמון 😋😋

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ הדבש

לפיזור על המאפה

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את הקמח השמרים הדבש המלח משפר האפיה המים והשמן

  2. ולעבד ( אני השתמשתי במיקסר) עד ליצירת בצק נעים רך ולא דביק

  3. להתפיח מכוסה בקערה ששומנה מעט עד להכפלה, כשעה.

  4. לקמח מעט משטח עבודה נקי ולחלק את הבצק לכדורים, 4-5.

  5. לעצב לנקניקים ארוכים ודקים כמו בתמונות המצורפות למטה.

  6. לעצב על מגש עם נייר אפיה לצורת ספירלה בצורת התבנית ולהשאיר מרווחים( כי זה תופח)

  7. למרוח מעט מסירופ הדבש על הבצק ולפזר עליו סוכר חום, סוכר וניל וקינמון.

  8. לסמן/לחתוך( לא עד הסוף) בעדינות לחתיכות קטנות שיהיה קל לתלוש לאחר האפיה

  9. להכניס לתנור שחומם מראש תכנית טורבו אפיה 190 מעלות עד להזהבה טובה.

  10. כשיוצא מהתנור למרוח מסירופ הדבש ולהגיש לצד דבש/ אשל/ גבינה/ תה

  11. יאמי