לןגן

תבשיל צלי בשר פרוס עם תפוא ובצלים

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 11/09/2017 | 12:22
 תבשיל צלי בשר פרוס עם תפוא ובצלים

תקציר המתכון: מנה טעימה ונמסה בפה.... בציק עבודה וטעים יאמייי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. לבשל נתח צלי שלם עם מים רותחים בסיר לחץ עד לריכוך.( למי שאין סיר לחץ אז בסיר רגיל , אבל הבישול יהיה ארוך יותר, כשעתיים עד שלוש.

  2. לצנן ולפרוס לפרוסות.

  3. בסיר רחב לסדר את קוביות תפוח האדמה , הבצלים ופרוסות הבשר לתבל בתבלינים ולכסות במים רותחים.

  4. לבשל עם מכסה עד לריכוך.

  5. מנה חלומית וטעימה. מומלץ להגיש על אורז לבן👌🏻😋👍🏼