לןגן

קציצות בשר מטוגנות במחבת פסים

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 11/09/2017 | 11:44
קציצות בשר מטוגנות במחבת פסים

תקציר המתכון: אליפותתת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לשים את הבשר.

  2. במגרדת לגרד את התפוחי האדמה ואת הגזר ואת הבצל ולסחוט אותם להוציא את הנוזלים

  3. להוסיף לקערה.

  4. לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף לקערה .

  5. לחתוך את הבצל הירוק לטבעות קטנות ולהוסיף לקערה.

  6. להוסיף את הביצה ואת התבלינים ואת השמן ולערבב היטב עד לאיחוד.

  7. רצוי לטגן את הקציצות במחבת פסים.

  8. לרסס שמן במחבת וכשהמחבת חמה ניצור כדור קציצה ואז נמעך לקציצה שטוחה.

  9. נטגן משני הצדדים ונגיש לצד תוספת וסלט ירקות ונהנה.

  10. באהבה מרי💋❤