לןגן

מפרום טונה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 11/09/2017 | 09:34
מפרום טונה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לטיגון

לרוטב

אופן הכנה

  1. 1) מערבבים את כל החומרים עד לאיחוד

  2. 2)קולפים וחותכים תפו"א לפרוסות ולאחר מכן לחתוך עד החצי

  3. 4) ממלאים אותם

  4. מקמחים וטופלים בביצה, ובפירורי לחם

  5. 5) מטגנים בשמן עד להזהבה

  6. 6)הכנת הרוטב

  7. מטגנים את השום עם הגמבה עד להזהבה

  8. מכניסים את העגבניות

  9. ואת כל השאר, שופכים כוס מים ומבשלים כ10 דק ⏱

  10. 7) מסדרים את המפרום , בסיר ושופכים מים עד גובה המפרום , מבשלים 25 דק ואפשר להגיש