לןגן

חביתת תפוא ובצל ירוק

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 10/09/2017 | 13:05
חביתת תפוא ובצל ירוק

תקציר המתכון: ארוחה קלילה וטעימה , שהכי אהובה עלי בתוך לחמניה ביתית ותוספות וזה עונג👌🏻👌🏻😋👍🏼

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את כל הרכיבים ולערבב עד ליצירת בלילה אחידה.

  2. לחמם מחבת

  3. איכותית עם שמן לפי הטעם האישי ולצקת את התערובת על המחבת ולשטח בעדינות.

  4. לכסות ולטגן עד להזהבה.

  5. להפוך צד ולהזהיב צד שני.

  6. להגיש עם לחמניה ותוספות וזה עונג👌🏻👌🏻😋👍🏼👌🏻