חביתת כרישה וחביתת סלק
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 09/09/2017 | 22:51
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
12 ביצים
-
1 חבילת עלי סלק נקי שטוף ויבש וקצוץ בנוני
-
3 כרישה נקי שטוף וקצוץ בנוני
-
1 כף מרק עוף
-
2 כפות דבש
-
אופן ההכנה
-
1) בקערה אחת שמים את הכרישה 6 ביצים
-
חצי כפית מרק עוף וכף דבש
-
2) בקערה נפרדת שמים את הסלק עם
-
6 ביצים חצי כפית
-
מרק עוף וכף דבש
-
3) מרססים עם ספרי שמן את שני הצדדים של המחבת ומחממים אותו מעט ,שופכים את התערובת הכרישה
-
לאחר 5 דק⏱בודקים
-
ומבשלים עוד 5 דק הופכים את המחבת ושוב עוד 5 דק ,שוב הופכים ובודקים עם זה מבושל, עושים אותו דבר עם התערובת השניה.
-
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר
-
שנה טובה וחג שמח
-
🍎🍯🐝
אופן הכנה
-
-
1) בקערה אחת שמים את הכרישה 6 ביצים
-
חצי כפית מרק עוף וכף דבש
-
2) בקערה נפרדת שמים את הסלק עם
-
6 ביצים חצי כפית
-
מרק עוף וכף דבש
-
3) מרססים עם ספרי שמן את שני הצדדים של המחבת ומחממים אותו מעט ,שופכים את התערובת הכרישה
-
לאחר 5 דק⏱בודקים
-
ומבשלים עוד 5 דק הופכים את המחבת ושוב עוד 5 דק ,שוב הופכים ובודקים עם זה מבושל, עושים אותו דבר עם התערובת השניה.
-
אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר
-
שנה טובה וחג שמח
-
🍎🍯🐝