לןגן

חביתת כרישה וחביתת סלק

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 09/09/2017 | 22:51
חביתת כרישה וחביתת סלק

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) בקערה אחת שמים את הכרישה 6 ביצים

  2. חצי כפית מרק עוף וכף דבש

  3. 2) בקערה נפרדת שמים את הסלק עם

  4. 6 ביצים חצי כפית

  5. מרק עוף וכף דבש

  6. 3) מרססים עם ספרי שמן את שני הצדדים של המחבת ומחממים אותו מעט ,שופכים את התערובת הכרישה

  7. לאחר 5 דק⏱בודקים

  8. ומבשלים עוד 5 דק הופכים את המחבת ושוב עוד 5 דק ,שוב הופכים ובודקים עם זה מבושל, עושים אותו דבר עם התערובת השניה.

  9. אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר

  10. שנה טובה וחג שמח

  11. 🍎🍯🐝